wera29 napisał(a):
zastanawiam się nad 4 dniowym wypadem do barcelony w kwietniu 2011 - czy pogoda mnie w tym czasie nie zaskoczy/nie rozczaruje?
zależy czego oczekujesz
nie mozna nastawiac sie na jakis ideał , pogoda jest zmienna, ale w kwietniu -chociaż może padać- z reguly jest wiosennie i to bardziej niż w PL , pogoda jakby po polsku majowa - zob. jw
m@rkop Cytuj:
zorientowałam się, że na ten moment wizzair proponuje cene w 2 strony 380/os - czy jest szansa, że ta cena w jakiejś akcji promocyjnej spadnie?
dla mnie cena ponizej 100 € za lot bezposredni jest dobra, zwłaszcza w sezonie* i jesli obejmuje bagaz... teoretycznie jest szansa na promocję, ale moim zdaniem są większe szanse że cena wzrośnie , a promocja będzie dotyczyła innego terminu* , spytaj może też na
http://fly4free.pl/forum/index.php Cytuj:
czy jest szansa znależć w dobrej lokalizacji przyzwoite lokum dla 4 osób / mieszkanie=apartament/ w cenie do 25 eur/osobe na dobę ?
tak , co prawda Wlkanoc w tym roku 24go , ale *kwiecien to już pełny sezon ... szukałaś ? znowu zależy to od tego co znaczy 'przyzwoite' , za 100 euro to pewnie coś małego np 1 pokój z podwójnym łóżkiem czy twin + 1 podwójna wersalka w saloniku , m.in. jest coś o tym na forum
Cytuj:
czy przy lądowaniu o 21.45 jest szansa dotrzeć na nocleg komunikacją miejską czy też w grę wchodzi TAXI?
jaki jest koszt tych 2 opcji transportu lotnisko-apartament?
tak - zależy też trochę od miejsca noclegu- w spr szczegółów przejrzyj dzial Transport > Linie lotn ...
jakby jakieś dalsze pytania to pisz